Iets te vieren?

Ateljee 5 komt jouw feest of event opleuken met twee unieke ijscateringconcepten. Nodig onze retro ijsmobiel uit of maak je eigen ijsjes met Let’stick2gether.

Azoetje, onze retro ijsmobiel

Een babyborrel, een communie, een huwelijk, een verjaardags- of familiefeest? Of organiseer je een festival, een bedrijfsevent, een buurtbarbecue, of een personeelsfeest? En je wil je gasten verrassen én verwennen met een originele ijsmobiel? Wij komen naar je toe met onze vintage oldtimer!

Prijzen

250 all-in.
Dit betekent dat er voldoende schepijs is voor 50 personen à rato van 2 bolletjes op een hoorntje of in een potje. Met bediening geen transportkosten in een radius van 15km.

Extra’s
van ijsje 51 t/m 100: € 3,20/ ijsje
van ijsje 101 t/m….: € 3/ ijsje

Catering na 22u:  +€ 50

Goed om weten

Er worden geen transportkosten aangerekend binnen een straal van 15 km.
Je kan je gasten 4 smaken naar wens aanbieden. Ontdek onze verschillende smaken roomijs, sorbet & vegan.

Let’s stick2gether

Bedrijfsfeest, incentive, jubileum, poolparty, sweet sixteen of babyborrel…? Elke gelegenheid is goed om samen met je gasten creatief aan de slag te gaan met onze ijscatering. Maak zelf jullie unieke ijsjes op een stokje. Pick and mix uit de 4 ijssmaken, 4 coatings en 7 dips… en overtref elkaar met jullie creativiteit die doet watertanden! Let’s stick together and have an ice party ;-)

Contact
Up to date
Blijf op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief
Volg ons